Ponedeljak, Utorak, Sreda, Vranjske, Petak, Subota..

TV N1: Gradonačelnik Vranja službenim automobilom na more?

Danima nakon što su vranjski mediji objavili da je gradonačelnik Vranja porodicu odvezao na letovanje službenim automobilom, ni gradonačelnik niti bilo ko od nadležnih na ove navode ne odgovara. Ako jeste, prekršen je Zakon, a urednik Vranjskih Vukašin Obradović ćutanje nadležnih takođe smatra zloupotrebom.

Novinari Vranjskih tražili su gradsku insigniu - na parkingu ispred opštine dok nije bilo gradonačelnika, nije bilo ni nje. Pokušavali su da dobiju zvaničnu potvrdu informacije, ali jedino u čemu su uspeli jeste da se gradonačelnik sa letovanja vratio posle samo tri dana, javlja TV N1.

Gradonačelnik se vratio, ali se na telefon ne javlja i ne odgovara na poruke. Njegov zamenik Nenad Antić, koji ima i funkciju koordinatora za integritet lokalne samouprave, kaže da ne veruje da je gradonačelnik koristio službenu Insigniu za privatni put, a na pitanje da li to kaže jer je proverio činjenice, odgovara da se time nije bavio.

Nezvanično saznajemo da se slučajem bavio GO SNS na zatvorenoj sednici, ali i dalje ništa nije saopšteno. Ako je gradonačelnik zloupotrebio službeni automobil, po zakonu - zloupotrebio je službeni položaj.

Službenim autom na stranački skup, u vrtić po dete, gradskim automobilom na utakmicu omiljenog kluba, neki su od naslova prethodnih meseci. Nakon pitanja N1 upućenih Agenciji za brobu protiv korupcije o slučaju gradonačelnika Vranja najavljuju da će navode proveriti.

Pratite VRANJSKE na VIBERU:
http://chats.viber.com/vranjske

Komentari

Kakva bre tri dana i vi vise ne znate sta lupate,upleli ste se ali jarbol je uvek korak ispred vas,zajebava vas kvalitetno!!!!

Jarbol je zaista ispred nas kad putuje ,neko ga prati...Tako da za njega nije zajebavanje,već mučenje,kako izaći iz cele situacije???Ali samo, POŠTENO!

Prati ga nena komsika,jak vam insajder,ha,ha,ha!

Cista namestaljka od strane pojedinaca iz Veede koji su stekli imovinu na veoma sumnjiv nacin... Gradonacelnik je posten ali malo naivan covek ...

Ko s djavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju!!!!!!

Gonzi, priznaj biće ti lakše. I napusti tu zlu stranku, nisi ti za tamo ti si pošten čovek

Ostavite coveka na miru vise!

Nemas ti pojma kako ti sugradjani zive. Mnogi nemaju hleb da jedu, a ti se izivljavas i vozis se drzavnim kolima na more. Sram te bilo!!! Od tebe ce cistka da podje. Naivan, posten, dobar. Ali mozda! O mom trosku ni kiflu vise neces da pojedes! Od takvih naivnih bog da te sacuva. Sutra avion ce pozelis da vozis!

Дневне вести

Veliko interesovanje za školu FOTO Vranjske Počela škola suđenja »

Stručna strukovna organizacija sudija fudbalskog saveza Pčinjskog okruga organizuje školu suđenja u Vranju koja će traja...