Ponedeljak, Utorak, Sreda, Vranjske, Petak, Subota..

TV N1: Градоначелник Врања службеним аутомобилом на море?

Данима након што су врањски медији објавили да је градоначелник Врања породицу одвезао на летовање службеним аутомобилом, ни градоначелник нити било ко од надлежних на ове наводе не одговара. Ако јесте, прекршен је Закон, а уредник Врањских Вукашин Обрадовић ћутање надлежних такође сматра злоупотребом.

Новинари Врањских тражили су градску инсигниу - на паркингу испред општине док није било градоначелника, није било ни ње. Покушавали су да добију званичну потврду информације, али једино у чему су успели јесте да се градоначелник са летовања вратио после само три дана, јавља TV N1.

Градоначелник се вратио, али се на телефон не јавља и не одговара на поруке. Његов заменик Ненад Антић, који има и функцију координатора за интегритет локалне самоуправе, каже да не верује да је градоначелник користио службену Инсигниу за приватни пут, а на питање да ли то каже јер је проверио чињенице, одговара да се тиме није бавио.

Незванично сазнајемо да се случајем бавио ГО СНС на затвореној седници, али и даље ништа није саопштено. Ако је градоначелник злоупотребио службени аутомобил, по закону - злоупотребио је службени положај.

Службеним аутом на страначки скуп, у вртић по дете, градским аутомобилом на утакмицу омиљеног клуба, неки су од наслова претходних месеци. Након питања Н1 упућених Агенцији за бробу против корупције о случају градоначелника Врања најављују да ће наводе проверити.

Пратите ВРАЊСКЕ на ВАЈБЕРУ:
http://chats.viber.com/vranjske

Коментари

Kakva bre tri dana i vi vise ne znate sta lupate,upleli ste se ali jarbol je uvek korak ispred vas,zajebava vas kvalitetno!!!!

Jarbol je zaista ispred nas kad putuje ,neko ga prati...Tako da za njega nije zajebavanje,već mučenje,kako izaći iz cele situacije???Ali samo, POŠTENO!

Prati ga nena komsika,jak vam insajder,ha,ha,ha!

Cista namestaljka od strane pojedinaca iz Veede koji su stekli imovinu na veoma sumnjiv nacin... Gradonacelnik je posten ali malo naivan covek ...

Ko s djavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju!!!!!!

Gonzi, priznaj biće ti lakše. I napusti tu zlu stranku, nisi ti za tamo ti si pošten čovek

Ostavite coveka na miru vise!

Nemas ti pojma kako ti sugradjani zive. Mnogi nemaju hleb da jedu, a ti se izivljavas i vozis se drzavnim kolima na more. Sram te bilo!!! Od tebe ce cistka da podje. Naivan, posten, dobar. Ali mozda! O mom trosku ni kiflu vise neces da pojedes! Od takvih naivnih bog da te sacuva. Sutra avion ce pozelis da vozis!

Дневне вести