Ponedeljak, Utorak, Sreda, Vranjske, Petak, Subota..

ШКОРО: ПСГ попут Фудбалског клуба ПСЖ има свог „Нејмара”

 

„Канцеларија у Врању једна је у низу коју отварамо у Србији и посебно нам је драго што смо овде, зато што је Саша Јанковић на последњим председничким изборима добро прошао у Врању и ужива поверење грађана овог града”, рекао је на конференцији за новинаре на отварању канцеларије Покрета слободних грађана (ПСГ) у Врању Срђан Шкоро, члан Председништва ПСГ.

Шкоро је приметио да скраћеница Покрета слободних грађана асоцира на Фудбалски клуб ПСЖ из Париза.

“Попут овог популарног француског клуба, и наш покрет има свог Нејмара, што се огледа у квалитету људи којима располажемо и који могу да мењају Србију, јер нисмо Французи па да не видимо у каквој земљи живимо. Французи су препознали за кога да гласају и одбацили своје напредњаке, а у Србији неће бити истинских промена уколико наш покрет не уклони са власти своје напредњаке“, поручио је Срђан Шкоро.

Шкоро је одговорио и на новинарско питање докле су стигли преговори са осталим опозиционим странкама за локалне изборе у Београду.

“ПСГ разговара са свима, јер су избори у Београду изузетно важни за целу земљу, ту се решава будућност Србије, зато што најпре ту морамо уклонити напредњаке и Вучића, па онда у осталим српским градовима”, рекао је Шкоро.

Д.П.

Дневне вести

ЈЕЛЕНА ИВЕТИЋ: Срам вас било! »

"Град без позоришта није град. Нарочито град са историјом каква је историја Врања, град са дертом и мераком, град Боре С...