Ponedeljak, Utorak, Sreda, Vranjske, Petak, Subota..

ŠKORO: PSG poput Fudbalskog kluba PSŽ ima svog „Nejmara”

 

„Kancelarija u Vranju jedna je u nizu koju otvaramo u Srbiji i posebno nam je drago što smo ovde, zato što je Saša Janković na poslednjim predsedničkim izborima dobro prošao u Vranju i uživa poverenje građana ovog grada”, rekao je na konferenciji za novinare na otvaranju kancelarije Pokreta slobodnih građana (PSG) u Vranju Srđan Škoro, član Predsedništva PSG.

Škoro je primetio da skraćenica Pokreta slobodnih građana asocira na Fudbalski klub PSŽ iz Pariza.

“Poput ovog popularnog francuskog kluba, i naš pokret ima svog Nejmara, što se ogleda u kvalitetu ljudi kojima raspolažemo i koji mogu da menjaju Srbiju, jer nismo Francuzi pa da ne vidimo u kakvoj zemlji živimo. Francuzi su prepoznali za koga da glasaju i odbacili svoje naprednjake, a u Srbiji neće biti istinskih promena ukoliko naš pokret ne ukloni sa vlasti svoje naprednjake“, poručio je Srđan Škoro.

Škoro je odgovorio i na novinarsko pitanje dokle su stigli pregovori sa ostalim opozicionim strankama za lokalne izbore u Beogradu.

“PSG razgovara sa svima, jer su izbori u Beogradu izuzetno važni za celu zemlju, tu se rešava budućnost Srbije, zato što najpre tu moramo ukloniti naprednjake i Vučića, pa onda u ostalim srpskim gradovima”, rekao je Škoro.

D.P.

Дневне вести

Veliko interesovanje za školu FOTO Vranjske Počela škola suđenja »

Stručna strukovna organizacija sudija fudbalskog saveza Pčinjskog okruga organizuje školu suđenja u Vranju koja će traja...