ТАШКОВИЋ: Извукли смо две болесне особе из планинског подручја

Ведран Ташковић, командант Ватрогасно-спасилачке екипе за Град Врање, изјавио је да је та служба у уторак, у крајње отежаним условима, пребацила две старе и оболеле особе до врањског Здравственог центра.

- Једна особа је била из села Ћурковица, са симптомима перфорације чира на желуцу, а друга из Горњег Пуношевца, са симптомима увећане телесне температуре од 40 степени – казао је Ташковић.

Осим ових интервенција, уследила је и брза реакција Ватрогасно-спасилачке екипе у Пољаници.

Достава хране и лекова становницима села Студена (фото)

- Захваљујући помоћи коју је обезбедио већник Александар Јањић, набавивши четири саонице из Лесковца и два теренска возила „лада нива“ из Београда, могли смо да радимо.

Возила су нам била неопходна за села на 960 метара надморске висине, у борби са високим сметовима, снежним наносима и непроходним путевима.

У селима на подручју Пољанице темпаратура је у моменту наших интервениција износила 27 степени испод нуле – рекао је Ташковић у изјави за портал Врањских.

Коментари

Ovo li je kod Taskovica u kancelariju, e dokle se stigne kad carapu nosis na glavu a ne na noge. Napredujes Srbijo. Ranije je po ovakvi smetovi pljackao, sad spasava.

Дневне вести

На Власини за Крст часни »

СУРДУЛИЦА – У четвртак 19. јануара, на Власинском језеру ће бити одржано прво такмичење пливач за Часни крст. У Кар...

Марија Тончев Марија Тончев очевим стопама »

Марија Тончев, ћерка новоименованог државног секретара у Министарству спољних послова (МСП) Ивице Тончева, једна је од п...

"Majestic": Гокче продао свој удео »

Горан Тасић Гокче продао је свој удео у ноћном клубу "Majestic", сазнају Врањске од поузданих извора блиских овом л...