РАПОРТ ИЗ „ВУКА“ И „ШЕСТЕ“ ШКОЛЕ: Хладно, не и неподношљиво

Душан Стевановић, директор ОШ Вук Караџић у Врању, изјавио је да управа те школе првог дана након окончања распуста чини све да деци обезбеди задовољавајуће услове за наставу.

- Школа се греје, радијатори су оптимално топли.

Температура је таква каква јесте, школа је грађена тако како јесте.

Најхладније у „Вуку“ и „Доситеју“

Јесте мало хладније, али смо учинили све да деци обезбедимо услове за наставу – рекао је Стевановић у изјави за портал Врањских.

Драган Антић, директор ОШ Бранко Радичевић, изјавио је да је у тој школи од јутрос, када је почела настава, „хладно, али не и неподношљиво“.

- Температура варира од 10 до 15 степени целзијуса, али су сви у школи максимално ангажовани да створимо нормалне услове за рад - изјавио је Антић за портал Врањских.

Он је додао да је ова установа јуче добила количину угља довољну за наредни период.

На данашњој редовној седници Штаба за ванредне ситуације Ивица Ташковић, начелник Комуналне полиције, изјавио је да су тренутно три најхладније врањске школе Вук Караџић, Бранко Радичевић и Доситеј Обрадовић.

 

Коментари

Ma sta te briga za decu, skola je kriva, bitno da si ti napravio parking od nekoliko milionciki, finansirao Antic deca mu u skolu, a zna kako si osvetoljubiv. A gde potrosi milionce na publikaciju, stampa 600.000 dinara u Plutos, a prelom 170.000, kao da su prelamali Memorandum SANU. Pa i to malo nego da izvuces pare organizova promocije diljem lepe nase, cak do Karavukovo i Kumanovo. Golemi ste pisci ti i Marina, ali za pare, nista dzabe. A proslave dana skole, po mesec dana, nekoliko miliona da se gosti zasite, pa to malo pa jos i u djacku kuhinju. A skola takva kakva je, koliko si pojeo i popio, mogo si Harvard da napravis.

Дневне вести

На Власини за Крст часни »

СУРДУЛИЦА – У четвртак 19. јануара, на Власинском језеру ће бити одржано прво такмичење пливач за Часни крст. У Кар...

Марија Тончев Марија Тончев очевим стопама »

Марија Тончев, ћерка новоименованог државног секретара у Министарству спољних послова (МСП) Ивице Тончева, једна је од п...

"Majestic": Гокче продао свој удео »

Горан Тасић Гокче продао је свој удео у ноћном клубу "Majestic", сазнају Врањске од поузданих извора блиских овом л...