Без прекида ископа руде у руднику „Грот“

Небојша Богдановић, председник градске општине и командант општинског Штаба за ванредне ситуације у Врањској бањи, изјавио је да Рудник Грот у Кривој Феји ради нормално и да производња одвија без застоја захваљујући чињеници да је пут Врање-Крива Феја прочишћен на време.

Он је додао да је завршено чишћење пута до Сливнице у дужини од девет километара, и од бране Првонек до Старог Глога.

- Са две велике машине пут се чисти према Паневљу, Липовцу, Себеврању и Клисурици. Најтежа ситуација је на путу према школи у Несврти, а у Кривој Феји су се мештани одлично организовали и очистили стазе до сваке куће и махале.

У среду ћемо покушати да доставимо лекове, храну и воду тешко оболелој старици у Левој Реци – рекао је Богдановић на седници штаба.

Он је такође казао да је кренула са радом Основна школа Предраг Девеџић у Врањској Бањи, да ће школе у Крвој Феји, Првонеку и Старом Глогу почети са радом у понедељак 16. јануара, али да је неизвестан почетак наставе у школама у брдско-планинском подручју бањске општине.

 

Дневне вести

На Власини за Крст часни »

СУРДУЛИЦА – У четвртак 19. јануара, на Власинском језеру ће бити одржано прво такмичење пливач за Часни крст. У Кар...

Марија Тончев Марија Тончев очевим стопама »

Марија Тончев, ћерка новоименованог државног секретара у Министарству спољних послова (МСП) Ивице Тончева, једна је од п...

"Majestic": Гокче продао свој удео »

Горан Тасић Гокче продао је свој удео у ноћном клубу "Majestic", сазнају Врањске од поузданих извора блиских овом л...