AЛЕКСАНДАР ЗЛАТКОВИЋ, МЕНАЏЕР ДИРЕКТОР АГРИКОЛ БАНКЕ У НИШУ

Стављам каменче у ципелу

Волео математику, сањао да постане стоматолог, а завршио и докторирао економске науке. И постао банкар, чија је каријара у сталном успону. Данас је најмлађи регионални директор неке банкарске институције у Нишу

 

Са искреним осмехом, у знак добродошлице, онако како је то иначе својствено људима врањског поднебља, у невеликој, али зато са доста укуса опремљеној канцеларији, регионални  директор овдашње Kredit Agricole bank, иначе наше горе лист, дочекао нас је старом добропознатом али помало заборављеном врањском крилатицом: „Када ти све добро иде, фрљи си каменче у ципелу!“

Са само 41 годином живота и тринаест година радног стажа, прошлог септембра постао је  регионални директор Кредит агрикол банке (Credit Agricole), са седиштем у Нишу које покрива 16 филијала. Уз то, још један податак – он је истовремено и најмлађи први човек неке банкарске институције у Нишу и овог дела Србије са звањем регионалног менаџера.          

Он је Александар Златковић, доктор економских наука који је већ изградио каријеру успешног банкара. Подручје које покрива нишка Агрикол банка најкраће може да се сажме у два-три посве битна податка: шеснаест филијала од Јагодине до Врања у којима гравитира више од милион становника, а по простору више од четвртине Србије!

Комплетан текст можете прочитати претплатом на електронско издање "Врањских" преко www.novinarnica.net

Коментари

Velikog menadzera ste nasli i direktora da intervjuisete za primer. Kad zaribao na Ekonomskom fakultetu nije stavljao kamence, nego se okumio sa asistentom i polozio sve ispite. Kad trebao da se zaposli okumio se sa URS. Bas je uspesan, kako u koju banku udje ona propadne. A poznat je i po odnosu sa klijentima i iznosenju poslovne tajne banke. Uzmes u banku kredit, pozajmicu, deponujes sredstva i cela carsija zna.

E crni, zalosni, zlobni micko.Budale ne treba traziti one se same javljaju!