ДАНИЈЕЛА ТРАЈКОВИЋ, ВИША ЈАВНА ТУЖИТЕЉКА

Представљам закон, а не СНС

Неки су говорили а поједини медији писали да сам експонент Драгана Стевановића. Из којих мотива, не знам, али знам да сам у овом послу више од две деценије, да сам напредовала независно од честих промена власти, не чувајући предмете по фијокама чекајући политички расплет

-Медији су писали да сам експонент Српске напредне странке, да сам именована за вишег тужиоца у Врању под диригентском палицом Драгана Стевановића. Из којих мотива су тако писали, не знам, али знам да сам у овом послу више од две деценије, да сам радила професионално и по закону и да сам напредовала на овом послу независно од честих промена гарнитура на власти, не чувајући предмете по фијокама чекајући политички расплет – истиче у разговору за Врањске Данијела Трајковић која се од децембра 2015. године налази на челу Вишег јавног тужилаштва у Врању, на месту на коме је предложило Државно веће тужилаца.  

Комплетан текст можете прочитати претплатом на електронско издање "Врањских" преко www.novinarnica.net

Коментари

Gospodjo Visi javni tuzioce, da li Vi stvarno predstavljate zakon ako pocinioce krivicnih dela oslobadjate od krivicne odgovornosti pod izgovorom da se njihova dela ne gone po sluzbenoj duznosti? Radi se o predmetu ktpo br.128/16 u kome ste oslobodili Filipovic Dr Svetlan od krivicne odgovornosti za ne prepisanu terapiju sa posledicama narusenog zdravlja? Necu Vam citirati clanove KZRS to bi Vi i pravnik Vucic Aleksandar trebalo da znate. Toliko o Vasoj izjavi u naslovu da predstavljate zakon, a ne SNS. Ja sam hrabar, posten i dostojanstven covek , ali necu se potpisati, jer bi novine tada bojkotovale moj komentar i ne bi ga objavile, ali sam se kao osteceni identifikovao po broju predmeta.
P.S. Ne prepisivanje terapije sa posledicama narusenog zdravlja nije samo krivicno delo i posao za tuzioca da goni po sluzbenoj duznosti vec i interna teza povreda radne duznosti. I bivsi i sadasnji direktor Zdravstvenog centra u Vranju su clanovi SNS.