Skip to Navigation

Најновији коментари

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Naprednjaci, a da pitate Buljavog debila:

  1. Kakvu diplomu ima njegov brat? Ko je lažirao izveštaj Ministarstva prosvete u vezi diplome?
  2. Zašto se Novica Tončev odrekao rođenog brata javno preko novina?
  3. Koliko je profesora Novica Tončev vodio o trošku Opštine Surdulica u Solun na sajam "Helexpo"? Koliko je to koštalo građane Surdulice?
  3a. Da li je Novica doktor ili doktorand ili folirant?
  4. Sa kog su fakulteta navedeni profesori i da li je među njima njegov mentor?
  5. Koliko je poslova u Surdulici i Srbiji na ime nadzora , dobio mentor profesor Građevinskog fakulteta u Nišu?
  6. Koliko poslova nadzora od firme "Tončev-gradnja" je dobio ovaj profesor mentor širom Srbije?
  7. Da li je Novica Tončev kupio diplomu Marini A. a sada kupuje diplomu Seleni od narodnih para ?
  8. Koje zvanje je dobio njegov otac Stojan tj. koju diplomu je dobio pre šest meseci?

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015
 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  bas cakan ! :)

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Poštovani Emile, možda nas i ima samo pet al smo u svakom slučaju pet puta više nego što je vas, sledbenika dr Novice ...

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  imam jedno pitanje za tebe: gde su pare iz budzeta????

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Ma ko je taj carinarnik sto je ktpio trecu diplomu, nije li i on iz vasu sektu?

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Svako će za svoja dela da odgovara, pa tako i nedodirljivi Noke, dzaba si krečio Noke.

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Oпштински одбор СПС малочас предложио Новицу Тончева да буде узор младима па поводом тога питамо следеће:

  1. Да ли то значи да млади људи треба да издају и продају своје другове и пријатеље кад загусти као што то чини Новица Тончев сваљујући кривицу око пљачке буџета Сурдулице на своје најближе сараднике?
  2. Да ли би сви млади људи који упишу докторске студије требали лажно да се представљају и потписују као доктори наука пет година, као што је то радио Новица Тончев?
  3. Да ли се исправно каже "Чу платим" или "платићу ..."?
  4. Шта је јефтиније, платити сексуалне услуге секретарица од својих пара или од буџетских пара као што неки то раде?
  5. Да ли је Новичин српски бољи од Боскетовог енглеског?
  6. Да ли би сви требали да се скидамо голи кад се напијемо, као што то ради Новица Тончев?
  7. Да ли се у страначко прелетање рачуна кад неко прелети преко једне странке до друге, па треће, па групе грађана, па се опет врати у почетну странку, као што је то радио Новица Тончев?
  8. Да ли је победа или пораз кад неко уместо на двочасовним концертима ПЕВА по полицијским станицама?
  9. Да ли млади људи, кад постану неки фунционери, треба да туку и бију сваког ко мисли другачије, као што то ради Новица Тончев?

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Tika-taka, tika-tak isteklo ti vreme Novice, ovo su ti poslednji trzaji, naravno bezuspešni, mi te dobro znamo, a imaće prilike nadam se cela Srbija da te upozna i to vrlo skoro, kad budeš " propevao"!

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Socijalisti u Surdulici treba da znaju da njihov problem ne treba da bude nečija diploma.Naravno ,ako žele time da se bave kao prvorazrednim pitanjem onda neka se prvo pozabave stručnjacima u sopstvenim redovima i diplomom doktora nauka koji ih predvodi.Žalosno je što se umesto da polože račune građanima Surdulice i kažu koliko su radnih mesta otvorili građanima Surdulice za četiri godine od kako su na vlasti u opštini bave imaginarnim stvarima.Građani dobro znaju kome će naredni put dati poverenje,ali prevarantima iz SpS nikako.

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Zašto Novica toliko para daje i toliko se trudi u pokušaju da diskredituje Bosketa?

  Zato što pokušava da skrene pažnju sa svojih malverzacija kojima je ojadio Surdulicu i život u njoj, počev od pozlaćenog centra, preko svoje televizije, svog luksuznog automobila, svoje firme, svojih sekretarica kojima je davao duple plate iz opštinskog budžeta, do Radnika za koji je izdvaja godišnje neverovatnih 55 miliona dinara iz istog tog opštinskog budžeta.

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Radikali, kad stigoste da napisete ovolko komentari. Izgleda ce bude isto ko na OK radio, 80 komentara u cast GENIJA, poslato sa pet kompjutera. Vi ste stvarno sekta!!!!

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Ocigledno je da Novica bije bitku samo na ovom frontu - medije.Jer je na ostalim izgubio.Ovaj mu je jedini ostao zato sto moze da se plati...On je mislio da ce Surdulicani uvek biti gladni za njegove pare (tj.opstinske ) ali shvatio je da se zeznuo,pa se sad napadima brani ...Novice odsvirao si svoje !

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Citajuci svaki dan ovakve vesti gde Novica napada Dragana Stevanovica-Bosketa,ne mogu vise da verujem na sta je spreman jadni gospodin Novica kako bi odvratio paznju gradjanima,ne radi se ovde ko je kako doso do diplome nego o kriminalu i korupciji Novice tonceva i o njegovim lazima.Isto takodje citajuci i ove komentare raznih ljudi,sta vise da dodam a da u njima nije receno. Zapusite usta vise tom tajkunu,a tebi Boske svaka cast,samo napred,mogu samo da te mrze,ne obracaj paznju na "doktoranda" jer njegovo vreme prolazi a tvoje tek dolazi.Sva podrska tebi Boske

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Covek koji je ostavio projekat da se uradi grad Surdulica to je Dragan Stevanovic ,a Novica Toncev je dosao na gotov projekat i sta je uradio apsolutno nista i sada mu smeta necija diploma pa kada je toliko pismen sto sam nije odradio projekat nego se kiti tudjim perijem.Sramota ..

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Dragan Stevanovic je najpismeniji covek na jugu Srbije,sto se tice medija naravno da ce pisati svakojake gluposti i lazi protiv Stevanovica,a dr.mr Novica Toncic prvo treba da preispita njegovo rukovodstvo po mesnim odborima postavljao je ljude sa 8 razreda skole i on se naso sada da optuzuje coveka koji je za njega doktor nauka..Sramota sta sve ovi iz Sps-a nece da izmisle samo da bi ostali na vlast ...

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  I Vranjske se valjaju u istoj toj medijskoj kaljuzi prihvatajuci "sitan novac" veoma, veoma bogatog coveka i na taj nacin su izgubile epitet nezavisnog medija juga Srbije!

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Хоће ли господар времена Новица Тончев и овог пута извући политичку главу, или ће му неко стати на пут, ,видечемо,,. Надам се да је и држава напокон увидела о каквом се смутном човеку ради и да ће напокон бити процесуиран ,а госн. Дачића да повуче са собом под лед.

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Opet toncev napada iglumi zrtvu.Podsetio bih da je najuptnija doktorandska diploma Tonceva i njegovog brata, a bogami ne zaostaju ni saradnici.Pa tako sada kupuje sekretarici na Union unerviztetu.Dazaba svi ovi pokusaji i napadi njegovo vreme je odzvonilo!

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Dzaba doktorand Toncev pokusava da deskridituje SNS.stolovanje mu se u decembru zavrsava,

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Opet socijalisti na celo sa Toncevim,prodaju maglu.Umesto sto trazi trn u tudjem oku neka izvadi balvan u svom.

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Ne razumem ove ljude iz socijalisticke partije,dali je neko njima vec objasnio da se pamet ne meri po kolicinama diploma koje neko ima u ormanu.Mozes imati sto diploma a biti ogranicen i nesposoban.Za razliku od laznih doktoranada koji su procitali samo tabloide i ponasaju se u skladu sa istim.Dragan Stevanovic je na politickoj sceni pokazo jedan zavidan nivo kulture izrazavanja i sposobnosti.Koji se svojski trudi da ozivi jug Srbije,koji je za dvadesetopetogodisnjicu vladanja dusebriznika is SPS doso na rubu propasti!

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Toliko sa laznom pricom o petodnevnoj diplomi gospodina Stevanovica. Mogli bi sad da vidimo i doktorat cuvenog doktoranda ! Pretpostavljam da je baziran na gramatickim greskama u srpskom jeziku, ali neverujem da je uspeo da ga odbrani ni za 5 godina.

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Dok se novine bave ovim temama ja lično čistim divlje deponije u Surdulici i po Belo Polje, a građani Surdulice se svakodnevno sreću sa problemima .Daj malo pišite o tome , pišite o problemima običnih ljudi,Tončev samo gradi zgrade a zađite malo po sela i prigradska mesta da vidite kako je prljavao i neuredno.Još uvek imamo divlju deponiju, umesto da kuću kradimo od temelja ,Tončev kuću u Surdulici gradi od krova .
  U Belom Polju kamioni koji teraju kamenu vunu iz Knaufa su parkirani pored puta i smetaju svima i taj problem niko ne rešava godinama i pored toga što najveću ekološku štetu trpe građani Belog Polja. Opština najmanje ili skoro ništa ne ulaže u tu Mesnu zajednicu. Škola i dvorište su u jadnom stanje a deci dim iz fabrike praktično lebdi nad glavom.
  Mediji za malo novca pišu sve što im Tončev kaže, sagledajte realnost i budite nezavisni, obrukaliste se muški.

  Mnogo je problema u Surdulici a mediji pišu o ČEMU?
  SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA.

 • Сурдуличка бруцошијада   30.03.2015

  Znamo da Tončev ovih dana nemilice troši novac ( nije ga zaradio - ukraden je) za medije i tabloide kako bi oklevetao Dragana Srevanovića - Bosketa. A, neki pravovernici se, kao zgražavaju što je Boske završio Višu školu za mesec dana a glasali su za doktora TOMU NIkolića koji je mnogo gori od Bosketa i kupio je diplomu. I sam Novica Tončev je kupio diplomu DOKTORANDA (on ne zna ni šta je završio) pa ne treba toršiti reči oko ovoga.

  GLAVNA TEMA JE KRIMINAL Novice Tončeva.

  Sada kada su pribavljeni neoborivi dokazi kako je krao novac iz budžeta i iz javnih preduzeća (Vlasinske Elektrane, naprimer) Novica Tončev preko plaćenih tabloida prvo napada javnog Tužioca, zatim Vladu Srbije (Vučića), onda Karbusa i na kraju Bosketa....
  Setite se samo kako je pre toga napadao Stanislava- Čubru, profesora Gorana Filipovića- Kelija, Sudije u Surdulici, profesora Ranđelovića- Burduša, profesora Nebojšu Dojčinovića-Dojču, poslanika Slavoljuba Stajkovića- Dinju, Vladiku, Patrijarha Pavla.. Kako je ucenjiao i maltretirao ljude iz SPS-a Jovan Gligorijevića, Mikija Markovića, Dragan Micića, Dragana Lukića, profesora Ljupču Stojanovića je poslao u zatvor itd itd...

  Da podsetim GLAVNA TEMA JE KRIMINAL Novice Tončeva.